21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘofer oprit cu focuri de armă, în Craiova

Șofer oprit cu focuri de armă, în Craiova

În această seară, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe Calea Bucureşti, în zona Hanul Doctorului.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mărit viteza de deplasare, s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Conducătorul auto a mărit din nou viteza de deplasare, efectuând totodată manevre care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, iar poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât şi asupra autoturismului respectiv.

Bărbatul care se afla la volan a oprit autoturismul, undeva în zona Școlii nr. 37 „Mihai Eminescu” din cartierul Lăpuș, şi a fugit într-o direcţie necunoscută, poliţiştii urmărind şi imobilizând doi pasageri de 15 şi 45 de ani, din judeţul Olt. Mașină este înmatriculată în Bulgaria.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea lămuririi stării de fapt şi a identificării conducătorului auto, în funcţie de cele stabilite urmând a fi luate măsurile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS