12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO persoană s-a aruncat în gol din Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova

O persoană s-a aruncat în gol din Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova

UPDATE: „Este voba de un pacient în vârstă de 50 de ani. A fost internat ieri în clinica de Gastroenterologie pentru hemoragie digestivă superioară. Pacientul este consumator de etanol. Cel mai probabil a făcut un episod de sevraj și a plecat din salon. Și-a scos toate perfuziile și a plecat pe alta secție de la aceeaşi etaj și s-a aruncat pe fereastră, de la etajul 2. Au intervenit imediat medicii de la Urgenţă. Au intubat pacientul, l-au ventilat mecanic. Primește soluții perfuzabile. Se află în aria de resuscitare pentru continuarea investigațiilor. Starea sa este gravă, rămâne internat la ATI“, a declarat dr. Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.


O persoană s-a aruncat în gol, în urmă cu 20 de minute, de la unul dintre etajele Spitalului Județean de Urgență Craiova. Nu se cunosc cauzele. Potrivit unui martor, atunci când a fost preluat de medici, după ce a căzut, victima era încă în viaţă. Potrivit martorilor, acesta s-ar fi aruncat de la etajul doi.

„În cursul acestei zile, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la etajul 2 al unui spital din Craiova. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, care au stabilit faptul că bărbatul are 50 de ani şi este din Ciupercenii Vechi, acesta fiind internat în respectivul spital. În prezent sunt efectuate manevre de resuscitare“, au declarat reprezentanţii poliţiei din Dolj.

Bărbatul era internat la secţia de Gastroenterologie.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS