18.1 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Tânăr prins cu un cuţit asupra lui, pe stradă

Craiova: Tânăr prins cu un cuţit asupra lui, pe stradă

-

Mai mulţi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, s-au sesizat cu privire la faptul că, în timp ce cobora dintr-un autovehicul, un tânăr avea ascuns, la spate, un obiect de dimensiuni mari, ce părea a fi cuţit.
Jandarmii au un procedat la oprirea, legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, constatând că se numeşte C. L., de 21 ani, din Craiova, iar la solicitarea acestora tânărul a scos din partea din spate a pantalonilor un cuţit cu lama rabatabilă în lungime totală de 38 cm, din care lungimea lamei de 17 cm.
Fiind întrebat cu privire la provenienţa cuţitului, numitul C. L. a recunoscut că acesta îi aparţine, iar pe numele său au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi au fost înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.