17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A luat la pumni o femeie pe motiv că l-ar fi bârfit

Dolj: A luat la pumni o femeie pe motiv că l-ar fi bârfit

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut, în cursul zilei de ieri, 11 noiembrie, un bărbat de 54 de ani, din Şimnicu de Sus, bănuit că ar fi exercitat acte de violenţă faţă o femeie de 42 de ani, din aceeaşi localitate.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 2 noiembrie, o femeie de 42 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, a fost lovită cu pumnul, de către un bărbat, în timp ce se afla în staţia de autobuz din satul Floreşti.
Bărbatul în cauză ar fi fost deranjat de faptul că femeia ar fi discutat cu alte persoane din localitate despre el, prezentând amănunte ireale.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 54 de ani, din Şimnicu de Sus, bănuit de săvârşirea faptei respective.
Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat unităţii de parchet, cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS