Acasă Local Dolj Craiova: Tânărul prins de jandarmi după ce a furat dintr-un magazin, reţinut...

Craiova: Tânărul prins de jandarmi după ce a furat dintr-un magazin, reţinut de poliţişti

-

Un tânăr de 22 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost reţinut pentru 24 de ore, de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova, după ce a fost prins în flagrant, în cursul zilei de ieri, 11 noiembrie, de către un echipaj din cadrul jandarmeriei.

Ieri, 11 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 10/11 noiembrie, o patrulă de jandarmi a prins în flagrant un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care avea asupra sa mai multe bunuri, pe care le sustrăsese dintr-un magazin.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în urma cercetărilor efectuate, stabilindu-se faptul că tânărul ar fi pătruns în magazin prin spargerea unui geam.
Bunurile sustrase au fost recuperate, valoarea acestora fiind estimată la suma de aproximativ 2.500 de lei.
Faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat, în cursul acestei zile, unităţii de parchet, cu propunerile corespunzătoare.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.