Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează joi, 08.11.2018, în sala „Marin Sorescu”/American Corner”, începând cu ora 13:00, întâlnirea cu tema: „Fii erou, nu agresor!”.
Fenomenul agresiunii în școală a luat o amploare fără precedent în ultimii ani. Agresiunea îmbracă mai multe forme: cea fizică, de limbaj și psihică. Din nefericire, zilnic există cazuri regretabile de elevi agresați chiar de către colegii lor, de cei alături de care ar trebui să construiască amintiri frumoase care să dureze o viață. Menirea activității constă în construirea unor punți de cunoaștere reciprocă, de acceptare a diversității și, totodată, cultivarea spiritul civic, de unitate și solidaritate împotriva agresiunii de orice fel.
La acțiunea coordonată de psihologul Mihail Jianu vor participa elevii clasei a VI-a de la Școala Generală „Mircea Eliade” din Craiova, însoțiți de profesori Liliana Constantin, Gina Grumăjel și Zînca Pîrtea.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.