Acasă Local Dolj Urmărită internaţional pentru jaf deosebit de grav şi vătămare corporală gravă, depistată...

Urmărită internaţional pentru jaf deosebit de grav şi vătămare corporală gravă, depistată de poliţiştii doljeni

-

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 1 Poliţie Craiova au depistat, ieri, o femeie de 46 de ani, din municipiu, urmărită la nivel internaţional. Pe numele persoanei în cauză, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de jaf deosebit de grav şi vătămare corporală gravă.
Astfel, la data de 26 ianuarie 2010, cea în cauză, împreună cu alte persoane, ar fi intrat într-un magazin, din Italia, unde, prin folosirea violenței și a amenințărilor faţă de o victimă, i-ar fi sustras acesteia bijuteriile.
Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acesteia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, cea în cauză fiind apoi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
La activităţile desfăşurate au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.