12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Poliţişti din cadrul Sectiei 5 Poliție Rurală Pielești au depistat, ieri, un bărbat de 49 de ani, din Teslui, care, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 641, prin comuna Robăneşti, a provocat un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale, lovind un alt autoturism.
În urma testării cu aparatul alcooltest, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Craiova au oprit, ieri, pentru control, pe Bulevardul Dacia, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani, din comuna Cruşeţ, judeţul Gorj. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că bărbatul în cauză avea o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital, însă a refuzat recoltarea de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS