6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Reţinuţi după ce ar fi furat din maşinile parcate în zona unor restaurante

(VIDEO) Craiova: Reţinuţi după ce ar fi furat din maşinile parcate în zona unor restaurante

Poliţiştii doljeni au reţinut, ieri, 29 octombrie, patru persoane bănuite că, în noaptea de 27/28 octombrie, ar fi sustras bunuri şi bani din mai multe autoturisme, care erau parcate în apropierea unor restaurante din Craiova, unde erau organizate evenimente. O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de poliţişti.

Polițiști din cadrul Secției 6 Craiova şi 5 Rurală Pielești au pus în executare 4 mandate de aducere, emise pe numele unor bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, toţi din judeţul Olt. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii doljeni au stabilit faptul că în noaptea de 27/28 octombrie a.c., cei 4 s-ar fi deplasat în Craiova, în zona a două restaurante din localitate, unde erau organizate evenimente.
Astfel, prin spargerea geamurilor unui număr de 9 autoturisme, parcate în zona localurilor respective, cei în cauză ar fi sustras bunuri şi bani, prejudiciul total fiind estimat la suma de aproximativ 6.000 de lei.
O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de către poliţişti, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.
În urma probatoriului administrat, faţă de cei patru bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, cei în cauză să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS