16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljConferință de lansare a proiectului „COMPETITIV — Studenți competitivi pe piață muncii în Regiunea Sud-Vest Oltenia”

Conferință de lansare a proiectului „COMPETITIV — Studenți competitivi pe piață muncii în Regiunea Sud-Vest Oltenia”

Asociația Mereu pentru Europa, împreună cu SC Professional Consulting SRL, vă invită să participați la Conferință de lansare a proiectului “COMPETITIV — Studenți competitivi pe piață muncii în Regiunea Sud-Vest Oltenia”.
Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, și are ca obiectiv general “Creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar din regiunea Sud-Vest Oltenia care își găsesc un loc de muncă, prin facilitarea accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă din sectoare economice cu potențial competitiv și domenii de specializare inteligență pentru un număr de 150 studenți, prin crearea și consolidarea de parteneriate relevante cu angajatori și prin furnizarea de servicii de consiliere și orientare profesională care să le asigure competențe solicitate pe piață muncii”.
Conferință de lansare va avea loc pe 30 noiembrie, începând cu orele 13:00, la sediul Universității din Craiova din stradă A.|. Cuza nr. 13, Craiova, Dolj, sala 228.
La conferință veți afla informații despre organizațiile care implementează proiectul, activitățile derulate și despre cum ne propunem să îmbunătățim activitatea de practică a studenților pentru a le crește șansele de integrare pe piață muncii.
Va rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până luni, 29.10.2018, ora 18.00, pe e-mail, la adresa [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS