16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Amenzi rutiere de peste 11.000 de lei, într-o singură zi

Craiova: Amenzi rutiere de peste 11.000 de lei, într-o singură zi

La data de 18 octombrie, polițişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, Biroul Rutier Craiova, precum și efective din cadrul Poliţiei Transporturi, împreună cu inspectori din cadrul Regiei Autonome “Registrul Auto Român” – Reprezentanţa Dolj au organizat o acţiune, pentru depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie, precum şi pentru sancţionarea celor care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor.
Oamenii legii au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale. Ca măsuri complementare, au fost reţinute 2 permise de conducere şi retrase 3certificate de înmatriculare.
Şi poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat ieri o acțiune, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni, dar și de indisciplina bicicliștilor.
Poliţiştii au constatat 73 de abateri, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare de peste 11.000 lei.
Pentru traversări neregulamentare au fost aplicate 40 de sancţiuni, o sancţiune a fost aplicată bicicliștilor, iar pentru alte abateri la regimul rutier 32.
De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere, au retras 4 certificate de înmatriculare şi au constatat o infracțiune la regimul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS