AIESEC Craiova se află în plină recrutare de membri noi pentru organizația studențească, liderii pentru viitor, iar recrutarea se derulează săptămâna aceasta, până vineri, 12 Octombrie.
Organizația globală încurajează orice student, indiferent de anul de facultate sau specializarea acesteia, să fie curioși și interesați de posibilitatea de a se forma personal și profesional prin multitudinea de activități pe care AIESEC le oferă.
AIESEC îi invită pe toți cei interesați, în fiecare zi, între orele 10:00 – 16:00, până vineri, în incinta Universității din Craiova, la intrarea Facultății de Litere, iar oricând, site-ul oficial stă la dispoziția celor care vor sa afle mai multe informații: https://join.aiesec.org.ro.

Voluntarii au ocazia să învețe să lucreze în echipă, să participe la schimburi de experiență, fie ele la nivel național, dar și internațional, au posibilitatea să facă vânzări către companiile locale, și nu numai.

Ei au șansa să dezvolte și să dobândească unele calități care sunt foarte utile și căutate la tinerii din piața muncii, de la abilități de marketing, public speaking, PR, vânzări, sau care vor să ofere studenției șansa de a fi una de neuitat, alături de oameni la fel de entuziaști și curioși.

AIESEC oferă acces la o largă rețea de comunicare între studenții voluntari din România, dat fiind faptul că AIESEC este prezent în țara noastră și în alte 17 orașe, astfel ei pot crea, cu ușurință, relații care sunt de ajutor în demersul dezvoltării fiecărui membru al organizației, dar și în extern.

Profilul liderilor pe care AIESEC îl căută este unul destul de simplu: caută oameni curioși și entuziaști, care cunosc limba engleză la un nivel conversațional, să fie studenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani și care înțeleg importanța voluntariatului în comunitatea locală.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.