Acasă Local Dolj Doljeni prinşi la furat de lemne

Doljeni prinşi la furat de lemne

-

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au depistat, în comuna Afumați, doi bărbaţi de 34, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Catane, care au tăiat și sustras material lemnos.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos și s-a dispus ridicarea în vederea continuării cercetărilor a materialului lemnos, precum şi a bunurilor folosite la săvârșirea infracțiunilor, respectiv două topoare, o drujbă, două atelaje hipo şi două hamuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.