6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoctorului Mugur Riza i s-a desfăcut contractul de muncă cu SJU Craiova

Doctorului Mugur Riza i s-a desfăcut contractul de muncă cu SJU Craiova

Conducerea spitalului a decis ieri desfacerea contractului de muncă a medicului urolog Mugur Riza, conform unor surse din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova. După seria de scandaluri reflectate în presă în ultima perioadă s-a decis că medicul să nu mai lucreze în unitatea medicală. În luna mai a acestui an medicul urolog Mugur Riza a fost acuzat de către colegul său că l-ar fi lovit cu palma peste ureche pentru că ar fi refuzat să pună, alături de colegii săi, bani pentru a oferi un cadou celui care a reparat unul dintre aparatele necesare în secție. Dr. Lucian Stoica, medic tot în secția de Urologie, a anunțat poliția în urma incidentului. În urmă cu doar câteva zile Mugur Riza s-a aflat din nou în mijlocul unui conflict. De data aceasta dr. Mihaele Cheie, medic în cadrul secției Chirugie II a apelat la 112, iar de data aceasta a fost amendat de polițiști cu suma de 3.000 de lei.

GdS a vrut să afle și părerea medicului Mugur Riza. Acesta a declara că nu a fost anunțat asupra acestei decizii și că i se pare o glumă proastă. Medicul are un contract de muncă și cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, contract care în acest moment este în vigoare.

„Nu știe bărbatul ce știe tot satul”

„E ca în zicala : „Nu știe bărbatul ce știe tot satul”. Nu fac parte din filmul loc. Pentru ei sunt o hologramă. Eu sunt încadrat la UMF Craiova, iar la spital există altă poveste, am un alt contract, o colaborare. S-ar putea ca la final toată lumea să își dea seama că nu știe cine sunt. Până acum nu m-a informat nimeni”, a spus medicul.

Mai multe amănunte despre scandalurile şi sancţiunile din Secţia de Urologie a SJU Craiova citiţi în Gazeta de Sud de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS