8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Amenzi rutiere de pesre 9.500 de lei, în doar câteva ore

Dolj: Amenzi rutiere de pesre 9.500 de lei, în doar câteva ore

-

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, Biroului Rutier Craiova, Secțiilor de Poliție 4 Rurală Cosoveni și 5 Rurală Pielesti, reprezentanţi ai Registrului Auto Român Dolj, precum și o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Dolj au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, vizând depistarea și sancționarea conducatorilor auto care participă la întreceri neautorizate pe drumurile publice, dar şi alte fapte antisociale ce se comit pe drumurile nationale și europene. Astfel, oamenii legii au controlat 68 de autoturisme şi au legitimat 94 de persoane, aplicând 33 de sancţiuni contravenţionale.
Sancţiunile aplicate se ridică la valoarea de peste 9.500 lei.
De asemenea, poliţiştii au reținut trei permise de conducere, au retras 8 certificate de înmatriculare şi au constatat o infracțiune la regimul rutier.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.