Acasă Local Dolj Dolj: 130 de elevi cu rezultate bune la engleză, premiaţi la Şcoala...

Dolj: 130 de elevi cu rezultate bune la engleză, premiaţi la Şcoala Gimnazială „Traian“

-

Ziua Internaţională a Educaţiei a fost marcată, astăzi, cu premii la Şcoala Gimnazială „Traian“ din Craiova. 130 de elevi care au obţinut Atestatul Cambridge în anul şcolar 2017/2018, în centrul de examinare din Școala Gimnazială „Traian”, au fost felicitați şi premiaţi pentru performanțele obținute. Toţi aceştia au primit certificate de competenţe lingvistice, nivel A1, A2, B1, B2. Festivitatea de premiere a fost organizată de către echipa Școlii „Traian”, coordonată de Raluca Nechita și Daniela Velicescu, profesoare de limba engleză, care şi-au propus, astfel, recunoașterea eforturilor copiilor participanți la examenele administrate de British Council, precum și încurajarea studiului limbii engleze.
Pe lângă rolul lor de a-i motiva pe elevi în cadrul procesului de învățare și de a monitoriza evoluția acestora, examenele Cambridge KET/PET sunt luate în considerare pentru recunoașterea și echivalarea probelor de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv și intensiv.
Școala „Traian” are o experiență de şase ani în organizarea acestor examene, fiind prima unitate de învăţământ din Craiova acreditată drept centru de examinare Cambridge, partener al Consiliului Britanic. Din anul 2014, Şcoala „Traian“ a primit titlul de Addvantage Member al Consiliului Britanic.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.