16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Polițiști din cadrul Postului Galicea Mare l-au depistat, ieri, pe B. Mitică, de 53 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, în comuna Galicea Mare, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,81 mg./ l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Municipal Băileşti, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiști din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat au depistat, ieri, în trafic, în municipiul Calafat, pe DN56D, pe E. MIHAI de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, alflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii doljeni au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS