Poliţiştii craioveni au fost sesizaţi, vineri după-amiaza, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, posibil minor, a spart un geam la un autoturism, de unde a sustras o geantă, autoturismul respectiv fiind parcat pe bld. Știrbei Vodă, în apropiere de Casa Căsătoriilor.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, care a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificat autorul furtului în persoana lui P. I. , 13 ani, din mun. Craiova, care , prin spargerea geamului
dreapta față a autoturismului în cauză, de culoare gri, a sustras o geantă de damă de culoare crem, marca „ Moschino”, în care se aflau sume de bani și bunuri de valoare.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiștii craioveni și restituit părții vătămate.
Se continuă cercetările împotriva persoanei în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în conformitate cu prevederile legislației penale în vigoare.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.