Acasă Local Dolj Craiova: BMW incendiat într-o parcare din cartierul George Enescu (VIDEO)

Craiova: BMW incendiat într-o parcare din cartierul George Enescu (VIDEO)

-

Un autoturism marca BMW a fost incendiat, noaptea trecută, într-o parcare de pe strada Războieni, din cartierul craiovean George Enescu. Pompierii doljeni au intervenit la faţa locului, însă nu au mai putut salva aproape nimic. „Maşina a ars în proporţie de 90%, iar în interiorul acesteia se aflau şi documente personale. Primele cercetări arată că incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a unei surse de aprindere pentru generararea acestuia“, au declarat reprezentanţii ISU Dolj. Proprietarul maşinii este o femeie de 33 ani.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat pentru incendierea maşinii. „În cauză a fost întocmit, de către poliţiştii Secţiei, un dosar de cercetare penală pentru distrugere prin incendiere. Pedeapsa pentru această infracţiune este închisoarea de la doi la şapte ani. În acest moment, la nivelul subunităţii de poliţie este întocmit un cerc de suspecţi, iar cercetările sunt continuate“, a declarat Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez este în stare gravă

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez internată în Spitalul Elias din Capitală se află în stare gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiţă.

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...