Florin Ş., de 37 de ani, din Craiova, a fost reţinut ieri, fiind principalul suspect al tâlhăriei comise, în seara zilei de 15 noiembrie 2017, în jurul orei 19.30, pe o alee din spatele unor imobile de pe b-dul Dacia, asupra unei femei de 38 de ani. Potrivit lucrătorilor de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 5 Poliţie, acesta fusese liberat din penitenciar la data de 19.10.2017, în baza Legii 169/2017 – privind recursul compensatoriu.
În baza probatoriului administrat faţă de persoana în cauză, a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Acesta a fost reţinut de polițiștii craioveni pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Dolj în seara zilei de marți, 12 decembrie, urmând ca în data de 13.12.2017, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Prejudiciul cauzat, în valoare 700 de lei, a fost recuperat în totalitate de polițiști, care au restuit persoanei vătămate bunul sustras prin violență.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.