14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Trei accidente rutiere în care au fost implicaţi pietoni

Craiova: Trei accidente rutiere în care au fost implicaţi pietoni

Ș. Florin Cătălin Ş., de 33 de ani, din municipiul Craiova, a condus, ieri după amiază, o autoutilitară proprietate personală, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din municipiu, iar la trecerea pentru pietoni amenajată după intersecția cu str. Frații Golești nu a acordat prioritate de trecere și l-a accidentat ușor (traumatism cervical ) pe S. Nicolae, de 56 de ani, din municipiu, pieton ce se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.
Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcotest, constatându-se că nu se aflau sub influența alcoolului.

Tot ieri, în jurul orei 17.20, C. Marian, de 38 de ani, din Craiova, a condus un autoturism „Mercedes”, proprietatea unei societăți comerciale, pe str. Alexandru Ioan Cuza, din localitate, iar la trecerea pentru pietoni amenajată după intersecția cu str. România Muncitoare nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat ușor ( Diagnostic preliminar: TCF, traumatism genunchi, cu excoriații) o femeie de 34 ani, din municipiu, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.
Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, constatându-se că niciunul dintre ei nu se afla sub influența alcoolului.

Aseară, P. Marius, de 29 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a condus un autoturism, pe bdul. Oltenia, din Craiova și a accidentat ușor ( TCC minor, traumatism cot drept) pe C. IonelL, de 30 de ani, din municipiu, care traversa strada prin loc nepermis. Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcotest, constatându-se că nu se aflau sub influența alcoolului.
Polițiștii au întocmit pe numele șoferilor dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS