În urma derulării unei acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul legume – fructe, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuate verificări și controale la 12 societăţi comerciale, precum și la 7 persoane fizice.
Acțiunea de ieri s-a desfășurat în municipiul Craiova, iar ca urmare a abaterilor constatate de polițiștii de profil au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale de peste 89.000 lei.
De asemenea, s-a dispus confiscarea a 1.215 kg legume fructe pentru care agenți economici din Craiova nu au putut prezenta documente de proveniență.
În urma unui controlul efectuat, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat că reprezentanții unui agent economic dețineau 400 kg legume și fructe, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu 20.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea celor 400 kg de legume și fructe.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.