5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPeste 1200 kg legume și fructe confiscate de polițiștii craioveni

Peste 1200 kg legume și fructe confiscate de polițiștii craioveni

În urma derulării unei acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul legume – fructe, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuate verificări și controale la 12 societăţi comerciale, precum și la 7 persoane fizice.
Acțiunea de ieri s-a desfășurat în municipiul Craiova, iar ca urmare a abaterilor constatate de polițiștii de profil au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale de peste 89.000 lei.
De asemenea, s-a dispus confiscarea a 1.215 kg legume fructe pentru care agenți economici din Craiova nu au putut prezenta documente de proveniență.
În urma unui controlul efectuat, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat că reprezentanții unui agent economic dețineau 400 kg legume și fructe, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu 20.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea celor 400 kg de legume și fructe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS