Şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului
Şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat, aseară, în jurul orei 20.00, pe I. Mihai, de 35 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cîmpia Islaz, având o concentrație alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Craioveanul de 35 de ani a fost condus la U.P.U. Craiova unde i-au fost recoltate  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, polițiști din cadrul Posturilor Siliștea și Perișor, aflându-se în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu în comuna Siliștea Crucii, l-au depistat în trafic pe A. Marcel, de 60 de ani, din Craiova, în timp ce conducea, pe strada Unirii, un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, astfel rezultând o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Băilești unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cele două cauze polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.