Compania de Apă Oltenia a anunţat întreruperea furnizării apei potabile în Craiova, în data de 21 noiembrie, între orele 9.00 – 18.00, în cartierul Siloz, în zona deservită de Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic ”Piața Revoluției”.
Motivul întreruperii furnizării apei potabile este efectuarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson de conductă cu diametrul nominal de 150 mm.
Se va întrerupe furnizarea apei potabile a utilizatorilor arondați la Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic ”Piața Revoluției”, şi anume blocurile: A; B; C; D : scara 1 şi scara 2; G : scara 1 şi scara 2; H : scara 1 şi scara 2; Judecătoria Craiova;  INTESA SANPAOLO BANK – Strada Împăratul Traian; Oficiul poștal 8 – ghișeul 1.

Datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
SC Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.