20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Se opreşte apa potabilă în cartierul Siloz

Craiova: Se opreşte apa potabilă în cartierul Siloz

Compania de Apă Oltenia a anunţat întreruperea furnizării apei potabile în Craiova, în data de 21 noiembrie, între orele 9.00 – 18.00, în cartierul Siloz, în zona deservită de Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic ”Piața Revoluției”.
Motivul întreruperii furnizării apei potabile este efectuarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson de conductă cu diametrul nominal de 150 mm.
Se va întrerupe furnizarea apei potabile a utilizatorilor arondați la Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic ”Piața Revoluției”, şi anume blocurile: A; B; C; D : scara 1 şi scara 2; G : scara 1 şi scara 2; H : scara 1 şi scara 2; Judecătoria Craiova;  INTESA SANPAOLO BANK – Strada Împăratul Traian; Oficiul poștal 8 – ghișeul 1.

Datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
SC Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS