Acasă Local Dolj Ministrul Mediului de Afaceri a întârziat 75 de minute la întâlnirea cu...

Ministrul Mediului de Afaceri a întârziat 75 de minute la întâlnirea cu sute de antreprenori Start-up Nation, la Craiova

-


Ministrul Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, a venit astăzi la Craiova cu o întârziere de o oră şi un sfert faţă de ora programată iniţial pentru a participa la summitul Start-up Nation. În sala arhiplină a aulei Facultăţii de Drept ministrul a fost asteptat de sute de antreprenori care au aplicat pe acest program. Ministrul şi reprezentanţii băncilor finanţatoare acceptate în program precum şi reprezentanţii fondului de garantare au fost asaltaţi cu zeci de întrebări din partea antreprenorilor care au dorit să fie lamuriţi dspre cum vor proceda pentru a achiziţiona utilajele şi totodată pentru a obţine finanţările promise prin program. În regiunea Oltenia există 637 de antreprenori care vor obţine finanţări totale de 40 de milioane de lei doar pe 2017, cei mai mulţi antreprenori urmând să dezvolte afaceri în producţie şi în sectorul IT.
Ce au întrebat antreprenorii şi ce le-au răspuns ministrul şi intermediarii financiari veţi putea afla într-un număr viitor al Gazetei de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.