24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBursa Colgate-Palmolive Bright Smiles merge la Școala Gimnazială “Mircea Eliade” din Craiova

Bursa Colgate-Palmolive Bright Smiles merge la Școala Gimnazială “Mircea Eliade” din Craiova

Alexandra González-Iliuță, elevă la Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ din Craiova, a fost declarată unul dintre cei 12 câștigători la nivel internațional al concursului de desene „My Bright Smile” 2018, organizat de Compania Colgate-Palmolive. Reușita acesteia a fost recompensată cu  bursa Colgate-Palmolive Bright Smiles, Bright Futures®, în valoare de 250 de dolari, iar desenul a fost inclus în calendarul global Colgate „My Bright Smile™” 2018. În același timp, clasa din care  face parte a primit o bursă în valoare de 500 de dolari. Premierea câștigătoarei a avut loc pe 16 noiembrie, într-un eveniment local la care au participat reprezentanți Colgate România, Crucea Roșie Română și ai școlii.
Programul Școlar Colgate continuă până la finalul lunii decembrie, când va duce mai departe misiunea companiei de educare a elevilor cu privire la igiena orală corectă. Doar în anul 2017, un număr total de 150.000 de copii vor fi participat la program, aceștia beneficiind de lecții educaționale susținute de voluntarii Crucii Roșii și de produse de îngrijire pentru a aplica acasă regulile învățate la clasă.

Din 1993, de la lansarea Programului Școlar Colgate, aproape 6.000.000 de elevi din clasele I-IV au beneficiat de consiliere și produse de îngrijire pentru o igienă orală corectă. Mai mult, pe lângă tradiționalele lecții, în 2017, Colgate oferă și consultații stomatologice gratuite elevilor din clasele primare, în 20 de orașe din țară, prin programul pilot Zâmbete Colgate. În acest weekend, programul ajunge în două orașe din județul Dolj, la Școala Gimnazială Filiași pe 18 noiembrie și la Băilești, în data de 19 noiembrie, la Liceul ”Mihai Viteazu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS