26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Sute de pâini confiscate de polițiștii doljeni

Sute de pâini confiscate de polițiștii doljeni

-

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu polițiști din cadrul Poliției Oraș Segarcea și Secției 14 Poliţie Rurală Bârca au organizat, ieri, o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit – panificație ” .
În cadrul activităților desfășurate în cursul zilei de ieri au fost efectuate verificări și controale la 8 societăţi comerciale; 4 persoane fizice; iar 5 mijloace de transport au fost verificate în trafic.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în sumă de 55.000 de lei, totodată fiind dispusă confiscarea a 680 pâini, iar o autoutilitară a fost indisponibilizată.
Astfel,  urma controlului efectuat, în comuna Bârca, a fost identificată în trafic o autoutilitară în care se aflau produse de panificație (pâine albă) în valoare de 360 lei în vederea comercializării de către un agent economic către diferiți clienți, fără a fi însoțite de facturi care să justifice proveniența produselor. Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu suma de 5.000 de lei, dispunându-se confiscarea produselor de panificație și a autoutilitarei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.