26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Peste 170 de amenzi au fost aplicate în 24 de ore...

Dolj: Peste 170 de amenzi au fost aplicate în 24 de ore şoferilor indisciplinaţi

-

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova, precum şi poliţişti rutieri şi ordine publică ai Poliţiilor Municipale şi Orăşeneşti din Dolj au organizat, ieri, o acţiune pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere generate de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. De asemenea, polițiștii au acționat și pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor.
Polițiștii au constatat 179 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 50.000 de lei, dintre acestea 12 amenzi fiind aplicate unor șoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii. De asemenea, polițiștii doljeni au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 25 permise de conducere.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.