26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Cercetat pentru braconaj piscicol

Dolj: Cercetat pentru braconaj piscicol

-

Polițiști din cadrul Postului Galicea Mare, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Păcii din localitate, l-au depistat, ieri, pe U. Angelian, de 43 de ani, din comuna Moțăței, sat Dobridor, județul Dolj, care deţinea, în vederea comercializării, aproximativ 98 kg pește, fără documente de proveniență. Polițiștii au identificat cantitatea de pește, specia novac, în autoturismul bărbatului de 43 de ani.  În cauză a fost întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.