26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Două hrănitori pentru păsări şi 15 cuiburi artificiale în Parcul Romanescu,...

Craiova: Două hrănitori pentru păsări şi 15 cuiburi artificiale în Parcul Romanescu, în cadrul proiectului „România Prinde Aripi” (galerie foto)

-


Proiectul “România Prinde Aripi” include şi municipiul Craiova, alături de alte oraşe din ţară şi este organizat de Societatea Ornitologică Română. Astfel, în Parcul Nicolae Romanescu, craiovenii pot identifica două panouri informative (ce conţin informaţii despre specii de păsări întâlnite frecvent în parcuri şi grădini), două hrănitori cu rolul de a asigura păsărilor, o sursă de hrană în sezonul rece (lucru pe care îl poate face oricine, cele mai indicate fiind seminţele de floarea soarelui crude – NU prăjite/sărate, miezul de nucă, grâu, orez fiert, mei, etc.) şi 15 cuiburi artificiale.
Pentru persoanele interesate de acest proiect, precum si altele aflate in derulare, puteti accesa site-ul dar si pagina de facebook a Societatii Ornitologice Romane:
www.sor.ro
https://www.facebook.com/SOR.BirdLifeRomania/

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.