22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cinci minori sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni de furt din societăți comerciale

Dolj: Cinci minori sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni de furt din societăți comerciale

O patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj – Structura Băilești aflați, ieri, în executarea unei misiuni de patrulare, în sectorul de textile al Pieței Băilești, au observat 5 tineri care aveau asupra lor mai multe bunuri (drujbe, flexuri și o bormașină) și care, la vederea patrulei, au abandonat bunurile și au fugit.
Imediat, jandarmii au procedat la urmărirea acestora reușind imobilizarea a doi dintre tineri, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției municipiului Băilești, împreună cu bunurile găsite.
În urma legitimării celor doi tineri, s-a stabilit că se numesc R.A., de 11 ani și M.F., de 14 ani, ambii din Bailești.
Din investigații, polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale Băilești i-au identificat și cei trei tineri care au fugit, stabilind că se numesc M.C., de 14 ani, D.L., de 13 ani și D.M., de 12 ani, toți din Băilești, județul Dolj.
Astfel, din cercetările efectuate și probatoriul administrat s-a stabilit faptul că, cei cinci minori sunt autorii a șase infracțiuni de furt calificat, comise în noaptea de 06/07.11.2017, din șase societăți comerciale din Piața Bailești.
Prejudiciul, în valoare de 2.500 lei, a fost recuperat în proporție de 80%, prin restituirea bunurilor.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS