17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Posesori de mandate de arestare în spatele gratiilor

Dolj: Posesori de mandate de arestare în spatele gratiilor

Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Calafat l-au  depistat, ieri, pe G. Dorinel, de 31 de ani, din localitate, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Băileşti au emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate, acesta fiind condamnat la 1 an închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Polițiștii doljeni l-au încarcerat pe tânărul de 31 de ani în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

Lucrători ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Pielești în cadrul unei acțiuni desfășurate, ieri, pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, în localitatea Teslui, a fost depistat I. Doru, de 38 de ani, din localitate, pe numele căruia a fost emis, de către magistrații Judecătoriei Craiova, un mandat de executare a pedepsei privative de libertate.
Bărbatul de 38 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova având de executat 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire și alte violențe asupra unui membru al familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS