Doi craioveni, de 24 de ani, respectiv de 30 de ani, s-au prezentat aseară, în jurul orei 22.30, la sediul Secției 4 Poliție din municipiu și le-au predat polițiștilor o sumă de bani.
Irina Larisa Bulugea, de 30 de ani și cumnatul său, Dorinel Marius Bulugea, de 24 de ani, ambii din municipiul Craiova, le-au povestit polițiștilor faptul că, în aceeași seară, în timp ce se deplasau spre domiciliul unuia dintre ei, în zona Liceului Tudor Arghezi, pe trotuar, au găsit suma de 500 de lei.
Aceștia au verificat zona pentru a găsi persoana care i-a pierdut, însă nu au putut observa pe nimeni și nici alte documente care să îi ajute să-l identifice pe proprietarul sumei de bani. Deși craioveanca de 30 de ani lucrează ca și confecționer și are salariul minim pe economie, iar tânărul de 24 de ani este recent angajat la o societate comercială din Craiova (ieri fiind chiar prima lui zi de muncă) nu s-au gândit să oprescă suma de bani ci, de la bun început, și-au dorit să-i înapoieze celui care i-a rătăcit.
Polițiștii vor continua verificările pentru a identifica persoana care a pierdut suma de bani. Cei doi craioveni au fost felicitați de polițiști pentru gestul lor, dovedind stfel, încă o dată, că spiritul civic există.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.