Acasă Local Dolj Craiova: Reținut de polițiștii craioveni după ce a comis două furturi din...

Craiova: Reținut de polițiștii craioveni după ce a comis două furturi din autoturisme

-

Un bărbat de 61 de ani a fost reţinut, ieri, de poliţiştii craioveni, fiind acuzat pentru comiterea a două furturi la sfârşitul lunii septembrie.
Pe 30 septembrie 2017, a fost reclamat la poliţie furtul unei hote dintr-un autoturism, prin folosirea de chei potrivite, proprietatea părţii vătămate L. Mihai. Hoţul a fost prins miercuri, 25 octombrie 2017, în baza unei informaţii obţinute şi exploatate de lucrători din cadrul Compartimentului Furturi din Auto, cu sprijinul lucătorilor din cadrul Postului de Poliţie Radovan. Este vorba despre O. IOAN, de 61 de ani, domiciliat în comuna Radovan, județul Dolj, care a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie Craiova.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este autorul faptei respective, precum şi al furtului comis tot în data de 30 septembrie, folosind acelaşi mod de operare, în dauna părţii vătămate B. Sabin, din Craiova, când a sustras o drujbă din portbagajul unui auto marca Dacia, care se afla parcat pe str. Fraţii Goleşti din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.500 lei.
În baza probatoriului administrat de polițiști, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de Oţel Ioan pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, persoană care a fost reţinută pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi introdus în Centrul Retinere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile, dosarul sa fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
Prejudiciul cauzat în valoare de 1670 lei a fost recuperat în totalitate de polițiști şi restituit părţii vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum vor tinerii craioveni să cucerească Luna

În acest week-end, la Craiova a avut loc „Space Apps Challenge 2019”, hackathon-ul organizat anual sub patronajul NASA, Agenţia Spaţială Americană. A doua ediţie...

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.