15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reținut de polițiștii craioveni după ce a comis două furturi din autoturisme

Craiova: Reținut de polițiștii craioveni după ce a comis două furturi din autoturisme

Un bărbat de 61 de ani a fost reţinut, ieri, de poliţiştii craioveni, fiind acuzat pentru comiterea a două furturi la sfârşitul lunii septembrie.
Pe 30 septembrie 2017, a fost reclamat la poliţie furtul unei hote dintr-un autoturism, prin folosirea de chei potrivite, proprietatea părţii vătămate L. Mihai. Hoţul a fost prins miercuri, 25 octombrie 2017, în baza unei informaţii obţinute şi exploatate de lucrători din cadrul Compartimentului Furturi din Auto, cu sprijinul lucătorilor din cadrul Postului de Poliţie Radovan. Este vorba despre O. IOAN, de 61 de ani, domiciliat în comuna Radovan, județul Dolj, care a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie Craiova.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este autorul faptei respective, precum şi al furtului comis tot în data de 30 septembrie, folosind acelaşi mod de operare, în dauna părţii vătămate B. Sabin, din Craiova, când a sustras o drujbă din portbagajul unui auto marca Dacia, care se afla parcat pe str. Fraţii Goleşti din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.500 lei.
În baza probatoriului administrat de polițiști, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de Oţel Ioan pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, persoană care a fost reţinută pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi introdus în Centrul Retinere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile, dosarul sa fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
Prejudiciul cauzat în valoare de 1670 lei a fost recuperat în totalitate de polițiști şi restituit părţii vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS