12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Târgul de Comerţ al Olteniei îşi deschide porţile astăzi

Craiova: Târgul de Comerţ al Olteniei îşi deschide porţile astăzi

Târgul de Comerţ al Olteniei îşi deschide porţile astăzi, de la ora 10.00, la Centrul Multifuncţional din Craiova. Acesta este cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat comerțului bunurilor de larg consum și serviciilor şi se desfăşoară de astăzi până duminică, 15 octombrie 2017.

Oorganizatorii își propun să contribuie la dezvoltarea regiunii Oltenia, prin promovarea și punerea în valoare a tuturor activităților comerciale ale companiilor și entităților ce își desfășoară activitatea în acest areal. Astfel, în premieră, evenimentul ia amploare prin desfășurarea simultană a încă două Târguri în cadrul Centrului Multifuncțional Craiova.

Este vorba despre AGRO Oltenia, aflat la prima ediţie – un târg de produse și echipamente din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Târgul AGRO Oltenia se dorește a fi un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Vor fi expuse mașini și utilaje agricole, sisteme de creștere și furajare pentru animale, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, servicii de consultanță.
De asemenea, la Centrul Multifuncţional se va desfăşura şi EXPO Vin Oltenia – un târg de vinuri și produse specifice. În cadrul târgului vor expune companii producătoare, importatoare și distribuitoare de vinuri, precum și de echipamente și tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru băuturi și produse chimice destinate viniculturii. Pentru a spori atractivitatea evenimentului, organizatorii pun la dispoziția vizitatorilor oferte speciale, premii și tombole, iar pentru zilele de sâmbătă și duminică, transport tur-retur gratuit din principalele cartiere ale orașului până la locul de desfășurare a evenimentului. Poetul și omul de televiziune Mircea Dinescu lansează cel mai recent volum de poezii în cadrul Târgului de Comerț al Olteniei – „Colier din bomboane de colivă“ – un volum de „poeme bio”. În data de 15 octombrie 2017, va fi prezent la Centrul Multifuncțional – Craiova unde va da autografe pe volumul său de versuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS