7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O zi în plus pentru lectură la „Aman“

Craiova: O zi în plus pentru lectură la „Aman“

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” își va prelungi orarul de funcționare, începând 7 octombrie 2017, urmând să fie deschisă pentru public și în zilele de sâmbătă.
Urmare firească a creșterii volumului de activități, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” își va deschide, începând cu data de 7 octombrie, porțile pentru public și în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 8:30-16:30. În temeiul solicitărilor adresate de cetățeni, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” a analizat oportunitatea prelungirii orarului de funcționare pentru zilele de sâmbătă. Utilitatea unei asemenea măsuri își găsește principala justificare în deschiderea manifestată de bibliotecă față de categoriile de cetățeni care, din motive obiective, pot beneficia de serviciile bibliotecii doar la finalul săptămânii, în timpul liber.
Măsura care va produce efecte începând cu ziua de sâmbătă, 7 octombrie, nu reprezintă o noutate absolută. Până în anul 2010, din dorința de a veni în întâmpinarea tuturor categoriilor de public, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” a funcționat în regim normal în zilele de sâmbătă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS