6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Șoferi cercetați pentru conducere sub influenţa alcoolului

Dolj: Șoferi cercetați pentru conducere sub influenţa alcoolului

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat, ieri, în trafic pe Sebastian I., de 39 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gheorghe Chiţu, având o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Craioveanul de 39 de ani a fost condus la Spitalul Nr. 1 Craiova unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aseară, polițiștii doljeni au fost sesizaţi de participanţii la trafic despre faptul că, pe D.N. 6 – Coţofenii din Faţă, s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat două autovehicule, unul dintre acestea fiind condus de G. Petru, de 53 de ani, iar cel de-al doljea condus de E. Marius, de 34 de ani.
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto s-a stabilit că bărbatul de 53 de ani avea o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Nr.1 Craiova unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS