Primăria Municipiului Craiova a anunțat că, începând de luni, 7 august, ora 6:00, strada Alexandru Ioan Cuza intră într-un amplu proces de reparații, motiv pentru care traficul rutier va fi închis.
Lucrările de reparații se vor face pe tronsoane. Pentru început, se va închide porțiunea situată între intersecția cu strada Arieș și strada Theodor Aman. Pe măsură ce lucrările vor avansa, ulterior va fi închis traficului rutier și sectorul de pe strada A.I. Cuza dintre intersecția cu strada Theodor Aman și strada Unirii, precum și strada Popa Șapcă, între strada Unirii și strada Ion Maiorescu.
Conducătorii auto trebuie să circule cu atenție și să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi constituite. Autovehiculele ce vor staționa în această zonă, în perioada lucrărilor, vor fi ridicate și relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.