8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi băuţi la volan

Doljeni prinşi băuţi la volan

Lucrători din cadrul Poliției oraș Bechet și Secției 12 Poliție Rurală Daneți, aflați azi noapte în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe D.J. 542 –în localitea Amărăștii de Jos, pe M. Florea, de 59 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea serviciului de supraveghere și control al traficului rutieri, l-au depistat în trafic pe K.ADRIAN, 32 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazul din Craiova, având o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Persoanei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii rutieri au întocmit pe numele celor doi dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS