Acasă Local Dolj Craiova: A murit în casa incendiată

Craiova: A murit în casa incendiată

-

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuintă, din municipiu, strada Stânjenilor. În camera incendiată a fost descoperit o victimă de aproximativ 50 ani, fără semne vitale cu arsuri de gradul IV pe toată suprafața corporală, drept urmare nu s-au mai inițiat manevre de resuscitare declarându-se decesul. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit existând posibiltatea de propagare la locuința învecinată. În urma incendiului au ars mobilier și materiale textile dintr-o încăpere, acoperișul casei confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 10mp. Cel mai probabil, incendiul a fost declanşat de jarul căzut din sistemul de încălzire.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.