10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAutorii unui furt din locuință identificați de polițiștii craioveni

Autorii unui furt din locuință identificați de polițiștii craioveni

Polițiștii Secției 1 Craiova au fost sesizați pe 10 decembrie de către R. Liviu, de 43 de ani, din municipiu, că, în noaptea de 9 – 10 decembrie, persoane necunoscute au pătruns, prin efracție, în imobilul proprietatea Elenei C., situat pe strada Călugăreni, de unde au sustras mai multe bunuri. În urma acctivităților specifice de cercetare, polițiștii Secției 1 Craiova au identificat autorii faptei, stabilind că se numesc C. Marin, de 30 de ani, N. F. M., de 17 ani și N. R., de 15 ani, toți din Craiova.
Anchetatorii au stabilit că suspecții au pătruns în locuința parții vătămate, în decursul a mai multor nopți, de unde au sustras produse electrocasnice, obiecte de vestimentație, parfumuri și bunuri casnice pe care le-au vândut ulterior mai multor persoane din municipiu. Prejudiciul cauzat, în valoare de 10.000 lei, a fost recuperat în totalitate.
Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activități infracțtionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS