Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj împreună cu ofițerii Serviciului pentru Imigrări Dolj l-au depistat, ieri, în municipiu pe G. Adriano, de 25 de ani, cetățean albanez, cu reşedinţa în România, urmărit de autoritățile din Italia.
Pe numele tânărului, autoritaţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare  pentru comiterea, pe teritoriul Italiei, în luna aprilie a acestui an, a unor infracţiuni de   proxenetism.
Tânărul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele sau o ordonanaţa de retinere pentru 24 ore, fiind încarcerat  în Centrul de Retinere si Arest Preventiv al I.P.J Dolj.
Astăzi, 13 decembrie, tânărul urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Craiova pentru emiterea mandatului european de arestare si demararea procedurilor de extrădare.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.