11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAcțiuni pentru combaterea poleiului în municipiul Craiova

Acțiuni pentru combaterea poleiului în municipiul Craiova

19 utilaje și 55 tone de material antiderapant au fost folosite în cadrul intervenției pentru combaterea poleiului pe arterele și străzile secundare din cartierele Craiovei, desfășurată începând din noaptea de 29 noiembrie 2016.

Comandamentul de deszăpezire al municipiului Craiova a acționat, începând din noaptea de 29 noiembrie 2016, ora 01:00, cu 19 utilaje, 55 tone de material antiderapant în amestec (sare industrială și nisip) fiind împrăștiate atât în zonele de risc de pe teritoriul municipiului (intersecții, zone de pantă, sensuri giratorii și pasaje), pentru a preveni incidentele cauzate de apariția înghețului, cât și pe arterele, străzile secundare și aleile din toate cartierele Craiovei, astfel încât traficul să se poată desfășura în condiții normale la primele ore ale dimineții, când municipiul s-a aflat sub avertizare Cod Galben de ninsoare.

Echipajele angrenate în activitatea de deszăpezire monitorizează, în prezent, starea carosabilului din municipiul Craiova și sunt pregătite să intervină în cazul apariției poleiului. SC Salubritate Craiova SRL are în stoc 1283,15 tone sare industrială, 754 metri cubi de nisip și 48,3 tone de clorură de calciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS