8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIncendii lichidate de pompierii craioveni

Incendii lichidate de pompierii craioveni


Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit ieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de  animale, proprietatea lui Vasile B. din loc. Sălcuţa. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la adăpostul de animale, în urma acestuia au ars adăpostul de  animale pe o  suprafaţă de 100 mp în proporţie de 90% și 500 kg plante furajere. Cauza probabilă a incendiului fiind jocul copiilor cu focul.

Tot aseară, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară, proprietatea lui Alexandru O. din municipiu, str. Prelungirea Teilor. La soirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul bucătăriei, și acoperişul casei de locuit,  în urma acestuia au ars acoperişul confecționat din lemn cu învelitoare din tablă al bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 70mp, două geamuri termopan şi 5 mp din acoperişul casei de locuit. Cauza probabilă a incendiului fiind un coş de fum neprotejat termic.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit azi noapte cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Valentin D. din localitatea Almăj. La soirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-o încăpere la mobilier și materiale textile, în urma acestuia au ars o canapea, un covor și aproximativ 20 kg materiale. Cauza probabilă a incendiului fiind jocul copiilor cu focul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS