18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Cadouri de la elevii Colegiului "Fraţii Buzeşti" pentru Centrul social de zi pentru copii “Aripi de Lumină”

Craiova: Cadouri de la elevii Colegiului „Fraţii Buzeşti” pentru Centrul social de zi pentru copii “Aripi de Lumină”

Elevii din ciclul primar al Colegiului Naţional “Fraţii Buzeşti” au donat colegilor lor de la Centrul social de zi pentru copii “Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei pachete cu fructe şi legume. Acţiunea a avut loc în această săptămână în cadrul parteneriatului educaţional încheiat între Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” şi Centrul “Aripi de Lumină”.

Activitatea, desfăşurată sub genericul  „Să cultivăm generozitatea!”, cu implicarea profesorilor şi a părinţilor, a adus multă bucurie în rândul micuţilor de la Centrul “Aripi de Lumină”, constituind totodată şi o lecţie de într-ajutorare a semenilor pentru copiii care au dăruit aceste bunuri.

“Implicarea in astfel de activităti ce promovează valori morale precum altruismul şi întrajutorarea semenilor, construieste relatii între oameni, te indeamnă să fii mai bun, mai atent la ce se întamplă in jurul tău, să iei atitudine pentru a transforma lumea in care traieşti într-o lume mai bună. Le mulţumim tuturor persoanelor inimoase si generoase angajate în această frumoasă si roditoare activitate pentru încurajarea iniţiativelor, pentru implicarea elevilor, părinţilor si cadrelor didactice, pentru strădania de a le oferi copiilor Centrului ,, Aripi de Lumină” din lumina sufletelor lor”, ne-a a spus Renata Bănescu, psihopedagog în cadrul Centrului “Aripi de Lumină”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS