20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Acţiune de plantare de puieţi la Greceşti

Dolj: Acţiune de plantare de puieţi la Greceşti

500 de voluntari vor planta puieți de salcâm și gladiță pe o suprafaţă de 2 hectare în Greceşti, judeţul Dolj, într-o zonă care prezintă risc de alunecare. Acţiunea reprezintă o continuare a plantarii cu 10.000 de puieţi de salcâm și glădiţă a perdelei de protecție  începute în toamna lui 2015 de Asociația Creștini din Craiova ca parte a proiectului național „Plantăm fapte bune în România”.
Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare, o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV, de peste 30 de companii de renume.
Acţiunea de plantare din 19 noiembrie 2016 este realizată cu sprijinul următorilor parteneri instituţionali: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Romsilva, Jandarmeria Română şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
Partenerii locali sunt: Primăria Greceşti, Facultatea de Agronomie Craiova – Secţia Silvicultura, Facultatea de Horticultura Craiova, Societatea Studenților Mediciniști –  Universitatea de Medicina și Farmacie Craiova, Direcția Silvică Dolj, Agenția de Protecția Mediului Dolj, Școala Postliceală Ecologica Sfântul Vasile Craiova, Școala Postliceală Sanitară SAN- ECO- MED Craiova, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS