Acasă Local Dolj Craiova: Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

Craiova: Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

-

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” vă invită joi, 10 noiembrie 2016, ora 17:00, în sala Acad. Dinu C. Giurescu, la lansarea de carte Către alegătorii craioveni. Cum mi-am îndeplinit mandatul de deputat, autor N. P. Romanescu. Evenimentul este organizat de Editura Aius și moderat de scriitorul și jurnalistul Mihai Firică. Volumul este prezentat de istoricul Mihai Ghițulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.