11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins la scurt timp după ce a furat portofelul unei femei

Craiova: Prins la scurt timp după ce a furat portofelul unei femei

Un minor din Craiova a fost prins ieri, la scurt timp după ce a sustras portofelul unei femei de 52 de ani.

Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în data de 05.11.2016, orele 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați despre faptul că, pe Calea Bucureşti – în zona “Rotonda”, un tânăr a smuls portofelul din mâna unei femei, fără a exercita acte de violență asupra acesteia.

La fața locului s-a deplasat echipa de siguranță publică formată din polițiști ai Secției 3 Poliție şi jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj, care a stabilit că cele sesizate se confirmă, identificând persoana vătămată ca fiind Natalia S., 52 de ani, domiciliată în Comuna Pietrari, judeţul Vâlcea.

În urma activităţilor specifice întreprinse, la intersecţia străzilor Calea Bucureşti și Banul Mihalcea, s-a reuşit priderea şi imobilizarea autorului, identificat în persoana numitului A.I., de 13 ani, din Craiova.

Prejudiciul, în valoare de 150 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale a minorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS