11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Acţiune de control în trenuri

Craiova: Acţiune de control în trenuri

CFR Călători Craiova a organizat astăzi, cu sprijinul Poliţiei Transporturi Feroviare (TF), o acţiune de control trenuri. Principalul scop a fost descurajarea și combaterea călătoriei fără bilet, precum și evaluarea modului în care personalul feroviar îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.

Acțiunea s-a desfășurat pe ruta Roșiori Nord – Videle – București Nord și a vizat un număr de 6 trenuri. Dintr-un total de circa 2600 de călători transportaţi în trenurile controlate, au fost identificați 253 de călători care se aflau în ilegalitate şi cărora le-au fost eliberate bilete cu suprataxă.

Această acţiune a CFR Călători Craiova este parte a campaniei CFR Călători de îmbunătățire a calității călătoriei cu trenul şi de a stopa furturile de orice fel.

CFR precizează că acţiunile de control se vor derula şi în perioada următoare, în toate trenurile de pasageri, la nivelul întregii rețele feroviare, în special în zonele generatoare de fluxuri importante de trafic, pentru a aduce schimbări în activitate și de a oferi pasagerilor un transport în condiţii decente.

CFR Călători încurajează persoanele care folosesc în mod repetat trenul, precum şi elevii și studenții care călătoresc zilnic spre/dinspre instituțiile de învățământ, să își achiziționeze abonamente cu reduceri foarte avantajoase. Este vorba de 75% reduceri din tariful de bază la abonamentele pentru elevi și studenți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS