11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Şoferii şi pietonii în atenţia polițiștilor rutieri

Craiova: Şoferii şi pietonii în atenţia polițiștilor rutieri

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, ieri, pe principalele artere din Craiova, o acțiune pentru prevenirea și combaterea  accidentelor de circulație generate de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor ce au acest drept. De asemenea, polițiștii au acționat și pe linia prevenirii accidentelor de circulație generate de traversările neregulamentare.
Ca urmare a activităților desfășurate de polițiștii rutieri au fost constatate și aplicate 48 sancțiuni contravenționale de peste 8.600 de lei, dintre acestea 3 amenzi fiind aplicate unor șoferi pentru neacordare prioritate pietonilor, iar alte 36 sancțiuni au fost aplicate pentru traversări neregulamentare.
În cadrul acțiunii a fost depistat G. Marian, de 35 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti, iar la trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare. Acesta a fost sancționat contravențională, iar ca măsură completară i s-a permisul de conducere în vederea suspendării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS